Almere.org

Laatste Nieuws

Populair

Artikelen

Doorbraak cryptovaluta verwacht in 2015

In tegenstelling tot het huidige fiat systeem, dat gebaseerd is op vertrouwen in de bank, is het systeem van de e-Gulden gebouwd op een gezonde doses ongefundeerd wantrouwen. Doordat in beginsel niemand in het e-Gulden systeem elkaar vertrouwd, kan zekerheid alleen worden bereikt door volledige transparantie naar elkaar toe. Deze transparantie wordt gerealiseerd door een publiekelijk inzichtelijke database. Deze database wordt de blokketen (Blockchain) genoemd, omdat het een aan elkaar geregen keten is van alle transacties die er ooit in het netwerk hebben plaatsgevonden. De blokketen geeft de gebruikers van de e-Gulden de mogelijkheid om inzicht te krijgen in alle saldi van alle adressen ('portemonnees/wallets') in het systeem. De waarde van de e-Gulden wordt bepaald door de vrije markt. In tegenstelling tot de Euro heeft iedere Nederlander de vrije keuze om guldens te accepteren, hoe meer Nederlanders de keuze maken om een deel van hun spaargeld (of de beloning voor arbeid) onder te brengen in e-Guldens, hoe minder e-Guldens er per Nederlander beschikbaar zullen zijn, dit komt door de gelimiteerde oplage.

De e-Gulden gebruikers zijn er trots op dat zij niemand oplichten maar samen wel een goed alternatief bieden voor een dubieus (crimineel?) kartel dat niet alleen de toekomst van onze kinderen parasiteert, maar ook een aanslag pleegt op ons leven vandaag de dag. Zij hopen in de toekomst nog veel mensen te mogen bevrijden van de huidige monetaire onderdrukking en hopen dat de ogen van vele mogen openen.

Te weinig mensen houden zich bezig met later, ze schreeuwen liever heel hard YOLO! Alle Nederlanders klagen steen en been over het beleid dat gevoerd wordt, maar niemand realiseert zich dat iedere keer dat ze naar de stembus gaan of hun geld toevertrouwen aan een bank, ze hun goedkeuring geven aan de huidige gang van zaken. In dit land is de democratie helaas ver te zoeken, is het niet de anti rookwetgeving die een ondernemer van zijn vrijheid beroofd, dan is het wel een accijnsverhoging op brandstof of extra belasting op spaargelden. De mensen aan de macht hebben u meer nodig dan ze u doen laten geloven. Zij zullen hun geld toch wel bijdrukken, in steeds grotere coupures. De vraag is hoe veel u afhankelijk wilt zijn van een klein groepje bancaire elite en hoe hard u blijft werken voor hun waardeloze geld. Hopelijk zullen meer mensen zich informeren over de Euro, want we kunnen pas werken aan een oplossing als we het probleem begrijpen. Waarschijnlijk komt op dat moment ook het besef dat in deze huidige tijd, iedereen stemt met zijn portemonnee.

Zo lang u bereid bent uw tijd en energie te ruilen voor schuldgeld van een discutabel klein groepje bankiers zal de wereld worden geterroriseerd met schuldgeld.

Zie ook: http://almere.egulden.org

Nieuwsflits

We hebben 28 gasten en geen leden online

U bevindt zich hier: Home